Oferte de nerefuzat - apartamente cu 2 si 3 camere ieftine in Constanta direct de la dezvoltator - Cartierul Rezidential Tomis Plus Constanta !
Casa TOMIS PLUS -Idei pentru Design&Stil

Casa TOMIS PLUS -Idei pentru Design&Stil

 

 

Tapetul…mereu la moda!

Finisajele unei locuinte sunt aspectul cel mai important in crearea design-ului perfect pentru aceasta. Fie ca vorbim despre parchet, lavabil, placaje ceramice sau tapet… alegerea unor produse calitative si cu un design de top este esentiala pentru aspectul final al locuintei Dvs.

Tapetul…un produs decorativ pentru finisaj ,a revenit in gratiile designerilor de interior inca din anul 2000, fiind unul dintre produsele de finisaj esentiale in crearea designului locuintei Dvs.

Inca de la aparitia sa, regasita in curentul Renascentist, tapetul a castigat popularitate in randul noblimii si a elitei societatii din acea perioada. Evolutia tapetului a fost una foarte mare ,de la aparitia sa si pana in prezent , producatorii oferind multiple suporturi pentru acesta: hartie, vinil, materiale textile.

Revenind in prezent ,tapetul asigura oricarei locuinte ,un design elegant si rafinat…oferind mii de solutii decorative pentru peretii acesteia.

Alegerea tapetului este o etapa importanta in crearea personalitatii locuintei Dvs. In alegerea tapetului trebuie sa tinem cont de stilul pe care dorim sa il abordam in amenajarea locuintei. Astfel, pentru cei ce isi doresc un stil modern, minimalist ,alegerile perfecte sunt regasite in tapetul uni, in diferite culori; sau chiar in foto-tapet. Pentru o locuinta cu un design contemporan putem opta pentru un tapet cu teme geometrice; iar pentru punerea in scena a influentelor romantice ,putem opta pentru un tapet cu teme florale. Stilul clasic va fi abordat cu ajutorul unui tapet cu teme liniare, sau vintage. Un tapet usor de incadrat in orice stil de amenajare este tapetul cu teme naturale, precum piele, lemn, par natural. Alegerea unui astfel de tapet va avea un mare impact asupra designului interior al locuintei Dvs.
Tips & Tricks.

Pentru crearea unor decoruri perfecte ,evitati sa utilizati tapet pe toti peretii unei incaperi ,mai ales daca modelul de tapet ales este unul incarcat. Combinati tapetul ales cu o nuanta complementara de vopsea lavabila.

Pentru a iesi dintr-un decor banal ,alege un model de tapet cu teme glossy sau in stil eclectic.

sursa: www.interiorstore.ro

sursa imagine: www.neoset.ro