Oferte de nerefuzat - apartamente cu 2 si 3 camere ieftine in Constanta direct de la dezvoltator - Cartierul Rezidential Tomis Plus Constanta !
[expirat] ECO TOMIS PLUS!

[expirat] ECO TOMIS PLUS!

Atunci cand cineva iti spune TOMIS PLUS vei stii ca este locul unde aglomeratia cotidiana nu exista, noxele emise de autovehicule sunt reduse la minim iar aerul este “respirabil” si datorita celor peste 200 de copacei plantati in toamna lui 2010 pe intreaga suprafata a ansamblului.

 

Cand se vorbeste de ecologie in domeniul imobilelor, majoritatea clădirilor din România se încadrează la clasa energetică C şi D avînd consumuri energetice specifice anuale pentru încălzire, apă caldă, ventilaţie şi iluminat.

 

Dintre multele calităţi ale unei construcţii, aceea de a consuma puţină energie pentru asigurarea confortului termic interior nu e deloc de neglijat, căci un consum de energie redus înseamnă cheltuieli de întreţinere mici.Aceasta calitate a energiei este data de certificatele energetice emise de autoritati specializate si competente.

 

Achizitioneaza acum un apartament  cu suprafete generoase si izolat calitativ care tine insa cont de bunastarea buzunarului tau! Dovada ? CERTIFICATUL PRIVIND PERFORMANTA ENERGETICA A IMOBILELOR