Oferte de nerefuzat - apartamente cu 2 si 3 camere ieftine in Constanta direct de la dezvoltator - Cartierul Rezidential Tomis Plus Constanta !
Atentie, se opreste apa in cartierul Tomis Plus!

Atentie, se opreste apa in cartierul Tomis Plus!

Va informam ca RAJA Constanta are de efectuat niste lucrari in zona si a anuntat ca sisteaza livrarea cu apa rece in cartierul Tomis Plus maine, joi, 02.06.2016 intre orele 09.00 – 15.00.
Ii rugam pe toti cei interesati sa isi ia masuri din timp!

 
Sursa: http://www.rajac.ro/

31 Mai 2016
Pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă de pe b-dul Tomis, din municipiul Constanța, dar și pentru montarea unei vane pentru sectorizarea sistemului, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 02 iunie 2016, în intervalul 09,00 – 15,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din cartierele Palazu Mare și Tomis Plus, zona spațiilor comerciale – Dedeman, Selgros, Carrefour, dar și abonații de pe b-dul Tomis pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu strada Dumbrăveni și b-dul Aurel Vlaicu.

Ne cerem scuze față de consumatorii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi abonații afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.