Oferte de nerefuzat - apartamente cu 2 si 3 camere ieftine in Constanta direct de la dezvoltator - Cartierul Rezidential Tomis Plus Constanta !
Vacanta ta „acasa” … departe de casa ! la TOMIS GARDEN Aparthotel Mamaia

Vacanta ta „acasa” … departe de casa ! la TOMIS GARDEN Aparthotel Mamaia

De cate ori ai fost in vacanta la mare iar la sfarsitul ei ai concluzionat ca vacanta a fost reusita dar nu ai avut confortul de acasa?

.

Confortul de acasa este posibil si in vacanta la un buget accesibil: tomisgarden.ro

 

Acum te poti bucura de toate distractiile statiunii Mamaia, intreaga zi, iar orele de odihna si relaxare iti vor fi complete prin intermediul unui nou concept de cazare – Tomis Garden Aparthotel.

Apartamente ultramoderne, mobilate si utilate, iti vor oferi confortul unei vacante de neuitat la malul Marii Negre.

Avand Marea Neagra de o parte si lacul Siutghiol de cealalta, Tomis Garden Aparthotel se bucura de pozitionarea centrala fata de marile atractii ale statiunii Mamaia, zona Cazino, telegondola, beach-cluburi, aleea de promenada unde au loc cele mai importante evenimente de divertisment in perioada sezonului estival, dar si de un acces facil la sosea si la mijloacele de transport in comun.

Inaugurat in 2015, fiind deschis permanent si avand dotari de ultima ora, Tomis Garden Aparthotel este alegerea ideala pentru un sejur sau chiar o vacanta prelungita la malul Marii Negre in statiunea Mamaia sau pentru oamenii de afaceri pe care munca ii aduce in zona Constantei.

Tomis Garden Aparthotel dispune de 20 de apartamente cu 2 camere si 9 apartamente cu 3 camere, un bistrou, o terasa in sezonul cald, o gradina pentru relaxare si loc de joaca in aer liber. Fiecare apartament are 1 sau 2 dormitoare, living si bucatarie deschisa cu zona de luat masa, baie cu cada, o a 2-a baie cu dus la apartamentele cu 2 dormitoare, balcon generos sau terasa.

Locul de joaca in aer liber va va rasfata copii cat timp dumneavoastra va relaxati in zona gradinii sau pe terasa bistroului.