Oferte de nerefuzat - apartamente cu 2 si 3 camere ieftine in Constanta direct de la dezvoltator - Cartierul Rezidential Tomis Plus Constanta !
Vandut

* Planurile si suprafetele sunt cu titlu informativ.

Apt. 3 camere B1-Et2-Ap6

Suprafata utila: 95,5 mpu
--- Hol: 14,6 mpu
--- Baie 1: 4,3 mpu
--- Dormitor 1: 14,7 mpu
--- Dormitor 2: 13,3 mpu
--- Baie 2: 3,2 mpu
--- Living Room: 19.05 mpu
--- Bucatarie: 7,7 mpu
--- Balcon: 18,2 mpu

Birou de vanzari...

Blocurile BELVEDERE B1,B2,B3 sunt amplasate in cartierul rezidential Tomis Plus, foarte aproape de zona comerciala Tom Carrefour si la 5 min. de Universitatea Ovidius si statiunea Mamaia, oferind o vedere superba – panoramica catre mare si lacul Mamaia.
Imobilul desfasurat pe S+P+9E se distinge fata de celelalte imobile noi construite in cartierul Tomis Plus prin arhitectura moderna, calitatea executiei si a materialelor folosite – respectand toate standardele in materie de constructii – fara rabat de la calitatea si cantitatea de materiale folosite.
Zidaria din caramida, termosistemul de 10 cm si tamplaria TRIPAN conduc la confort termic sporit si economii la costurile de incalzire.
Pentru ca se pune accent pe confortul oferit noilor proprietari, imobilul va dispune de o parcare privata in subteran, cate un ascensor modern si silentios pentru fiecare scara in parte, marca Schindler, care pleaca din parcarea subterana pana la ultimul etaj. Parterul va fi destinat in intregime spatiilor comerciale: supermarket, farmacie, cafenea. Apartamentele beneficiaza de o compartimentare interioara functionala.

Apartamentele se va preda cu dotari de calitate premium:

   • Tamplarie Salamander gri antracit in 6 camere TRIPAN cu sticla 4s;
   • Centrala proprie pe gaz in condensatie, Calorifere;
   • Aer conditionat in camera de zi;
   • Interfon + cablare pentru televiziune, internet WiFi si telefonie fixa;
   • Balcon complet finisat, cu gresie de exterior; Unele balcoane sunt deja inchise cu aceeasi tamplarie PVC si au prevazut traseul pentru sistemul de incalzire;
   • Casa scarii va fi placata cu marmura;
   • Liftul va circula din subsol pana la ultimul nivel;

 
Fotografiile atasate sunt cu titlu de prezentare.
Parcare subterana disponibila, la cerere!