Oferte de nerefuzat - apartamente cu 2 si 3 camere ieftine in Constanta direct de la dezvoltator - Cartierul Rezidential Tomis Plus Constanta !
In curand… Lansam Belvedere B1, B2, B3 !

In curand… Lansam Belvedere B1, B2, B3 !

Lucram la cea mai recenta faza a proiectului TOMIS PLUS – BELVEDERE, cuprinzand Blocurile B1, B2, B3. In acest proiect tinem cont de parerile exprimate de voi de-a lungul anilor si incercam sa le transpunem in realitate pentru a obtine un grad de satisfactie maxim din partea beneficiarilor.

Blocurile au o vedere de invidiat, atat la mare cat si la lac – spre statiunea Mamaia, dar va ofera totodata si linistea si caldura caminului cautat de dumneavoastra!

Cautam permanent sa ridicam gradul de confort al rezidentilor din Tomis Plus si astfel atragem cat mai multe activitati si servicii conexe cartierului in spatiile comerciale mai mult decat generoase situate la parterul acestor noi blocuri.
Pentru ca ne dorim o zona cat mai aerisita am gandit un spatiu de parcare subteran mult mai incapator care sa raspunda necesitatilor.

Suntem siguri ca finisajele de calitate superioara folosite la constructia acestor 3 blocuri, cu peste 100 de apartamente de 2 si 3 camere, spatiile vitrate largi, moderne si luminoase va vor oferi satisfactia ca ati gasit linistea si caminul cautat de dumneavoastra !
 
Va asteptam in curand pe siteul nostru sau pe facebook pentru a afla mai multe detalii despre aceste noi apartamente si pentru a nu pierde ofertele preturilor promotionale!