Cumpara in Constanta apartamente noi si ieftine. Venim in sprijinul tau cu oferte de nerefuzat - Cartierul Rezidential Tomis Plus !

Vedere ansamblu

 

Tomis Plus este cel mai amplu proiect imobiliar desfasurat pana in prezent in Dobrogea. Sub emblema Tomis Plus, mii de familii traiesc zi de zi intr-o comunitate care le ofera un plus de confort si siguranta. Ansamblul residential Tomis Plus este format din subansambluri de blocuri si vile care formeaza impreuna o comunitate importanta constituita in cei aproape 10 ani de existenta si integrata pe plan local ca un nou cartier al Constantei.

Pana in prezent, peste 800 de familii au ales confortul si modernitatea garsonierelor si apartamentelor din cele 3 subansambluri de blocuri: Belvedere, Amfiteatru si Confort, iar alte cateva sute de familii au imbratisat stilul de viata relaxat impus de traiul intr-o vila moderna, amplasata intr-o zona linistita.

Conceptul de confort intr-un cartier rezidential modern este asigurat atat in interiorul caminului, cat si in exterior. Locuintele au suprafete generoase si sunt compartimentate astfel incat sa va puteti crea cu usurinta caminul mult visat. In interiorul cartierului aveti acces la magazin alimentar non-stop, gradinita privata si loc de joaca pentru copii, cabinet dentar, farmacie, saloane de infrumusetare, concept&interior design store, statie de taxi.

Un plus de confort este asigurat de proximitatea fata de plaja din statiunea Mamaia, de centrele comerciale importante din oras – Centrul comercial Tom-Carrefour, Maritimo Shopping Center, City Park – cinematografe, zone de agrement, parc, Universitate si alte zone-cheie ale orasului.

Toate aceste facilitati sunt parte a conceptului de confort creat special pentru tine!

Povestea comunitatii continua in noul an cu un NOU PROIECT care sa desavarseasca peisajul cartierului Tomis Plus, devenit o emblema a confortului in Constanta.