Oferte de nerefuzat - apartamente cu 2 si 3 camere ieftine in Constanta direct de la dezvoltator - Cartierul Rezidential Tomis Plus Constanta !
[expirat] Multumiri !

[expirat] Multumiri !

 

Prin intermediul acestui anunt aducem multumiri celor peste 850 de familii ce au ales imobilele marca TOMIS PLUS, marca inregistrata la OSIM, proprietatea dezvoltatorului.

Clientilor interesati de achizitionarea unui apartament in aceasta zona dorim sa le mentionam ca suntem unicii vanzatori ai imobilelor  marca TOMIS PLUS totodata singurii care pot utiliza aceasta marca inregistrata la OSIM si ii asteptam la biroul de vanzari din str.VERONA, nr.2, bl.B4, Mezanin.
 
Tomis Development nu raspunde de eventualele vicii ale serviciilor oferite de alti dezvoltatori din vecinatatea Tomis Plus ce folosesc titulatura de “Zona Tomis Plus” (apa, canalizare, energie electrica, drumuri, etc.).
 
Totodata, cu aceasta ocazie va informam ca drumurile din incinta Cartierului Tomis Plus au fost predate cu titlu gratuit Primariei Municipiului Constanta, in data de 29.09.2017 spre folosul comunitatii.

.
Pentru mai multe detalii despre locuintele marca Tomis Plus, va rugam consultati imaginile alaturate (click pentru marire/micsorare): 
 
Primetru Cartier Tomis Plus
Cartierul Rezidential Tomis Plus

 

Pentru cei ce nu au ajuns inca in cartierul nostru ca sa se convinga de realitate, iata bilantul la sfarsitul anului 2018:

   • Noul subansamblu Belvedere B1-B2-B3114 imobile – grad de contractare – 98%
   • Subansamblul Belvedere B4-B5-B694 de imobile – grad de contractare – 100 %
   • Subansamblul Amfiteatru A1-A8326 de imobile – grad de contractare 100 %
   • Subansamblul Confort C1-C10267 de imobile – grad de contractare – 98.5%
   • Subansamblul de vile50 imobile – grad de contractare – 100%

Ne mandrim cu faptul ca in toate aceste imobile au ales sa isi construiasca viitorul alaturi de noi peste 850 de familii.

 

Multumim in continuare pentru increderea acordata de cei ce au ales sa locuiasca in cartierul Tomis Plus si va asiguram ca suntem in permanenta in cautarea de solutii care sa va ofere un grad de satisfactie cat mai ridicat !